Katalog spomenika

Veliki izbor nadgrobnih spomenika svih modela i materijala. Ovde možete videti neke od spomenika koje smo do sada napravili. Ukoliko imate neku posebnu ideju za dizajn spomenika, kontaktirajte nas i pronaći ćemo najbolje rešenje.

Cena nadgrobnih spomenika i kapitela zavisi od materijala, modela spomenika, dimenzija spomenika i dr.

*Navedene cene nadgrobnih spomenika se odnose na spomenike od materijala i dimenzija kao na fotografijama. Pojedini spomenici sa fotografija su nestandardnih dimenzija i zato je cena nešto viša. Ukoliko želite standardne dimenzije ili možda najjeftiniji materijal za izradu nadgrobnih spomenika, a hoćete model sa određene fotografije - kontaktirajte nas kako bismo vam dali najbolju ponudu. 

Cene nadgrobnih spomenika uključuju: izradu, prevoz i montažu spomenika, nadgrobnu i poklopnu ploču (ukoliko je ima na fotografiji), sliku, vaze, klesanje i farbanje slova.

Naša kamenorezačka radnja trenutno postavlja nadgrobne spomenike na teritoriji Srbije, a sve navedene cene važe za beogradska groblja.

Kliknite na fotografiju kako biste videli veću fotografiju spomenika.


Veliki izbor kapitela u Beogradu svih vrsta i materijala. Ovde možete videti neke od kapitela koje smo do sada napravili. Ukoliko imate neku posebnu ideju za dizajn kapitela, kontaktirajte nas i naći ćemo najbolje rešenje za vas.

Cena kapitela zavisi od materijala, modela kapitela, dimenzija kapitela i dr.

*Navedene cene kapitela se odnose na kapitele istog materijala i dimenzija kao na fotografijama. Ukoliko želite jeftiniji ili skuplji materijal za izradu kapitela, veće ili manje dimenzije ili možda želite nešto dodatno od galanterije - cene će se korigovati u skladu sa time. Kontaktirajte nas i daćemo vam najbolju ponudu za izradu kapitela.

Cena kapitela uključuje: izradu, prevoz i montažu kapitela, vaze, sliku, klesanje i farbanje slova.

Naša kamenorezačka radnja trenutno postavlja kapitele na teritoriji Srbije, a sve navedene cene važe za beogradska groblja.

Kliknite na fotografiju kako biste videli veću fotografiju kapitela.

Kontaktirajte nas za sve informacije,
potrudićemo se da nađemo najbolje rešenje za Vas.